Home » Blog » Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog

Gepubliceerd op 24 februari 2020 om 22:21

Eindelijk is het zover dat ik heb besloten te gaan bloggen. Lastig hoor omdat ik zoveel te vertellen heb maar niet wist waar te beginnen. Nou ja, gewoon maar starten en mijn intuïtie volgen. Dat is uiteindelijk het doel van waar ik het over wil gaan hebben toch, je hart volgen, je intuïtie, je hogere zelf? Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, transformatie, tweelingzielen, wet van de aantrekking en alle andere kleine en grote onderwerpen die in dit omvangrijke en levensveranderende proces voorbij komen zal ik aan gaan snijden. Simpelweg omdat je na je ontwaking eigenlijk niet anders meer kan dan deze onderwerpen doorgronden en je eigen te maken. Want zeg nou zelf....na je ontwaking is niks meer "normaal" en terug gaan naar je slapende versie is er niet meer bij. En moet je natuurlijk ook helemaal niet willen ;)

 

Ik hoop met dit blog te informeren, inspireren, te prikkelen, gerust te stellen en te delen.

Het zou leuk zijn als je een reactie achterlaat of misschien soms een suggestie aan te dragen waarover ik het kan en wat jou bezig houdt.

 

Veel plezier met de toekomstige blogs!

 

Warme hartegroet,

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Irene
2 jaar geleden

Hoi lieve Esther, dank! Kijk uit naar je berichten! Liefs Irene