Home » Over mij

Over mij

 

Na het voltooien van een universitaire opleiding en een HBO- opleiding ben ik tien jaar werkzaam geweest als reïntegratiecoach bij de gemeente Den Haag. Daar begon het aanvankelijk te kriebelen en daarna te frustreren bij het zien van de vele persoonlijke issues waar mensen mee kampten en wat doorwerkte op allerlei gebieden in hun leven. Het werk als reïntegratiecoach stond het niet toe om daar wat aan te doen. Ik ben daarna allerlei opleidingen ben gaan volgen omdat ik het diepe verlangen had om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen en niet op slechts een klein stukje.

 

In 2015 kreeg ik een kundalini-ontwaking doordat mijn tweelingziel voor de derde keer in mijn leven kwam en hierdoor kwam mijn gehele leven op zijn kop te staan. Ik beeindigde mijn huwelijk van 22 jaar en begon aan een proces van onthechting, heling en transformatie. Doordat mijn tweelingzielproces inmiddels al 37 jaar loopt wil ik graag mijn ervaring hierover delen omdat het een proces is wat voor veel mensen onbegrijpelijk is en haaks staand op het gewone leven en het al ontzettend fijn is om met iemand te praten die weet waar je het over hebt, je niet veroordeelt en je kan helpen dit proces zo moeiteloos mogelijk te laten verlopen.

 

De combinatie van mijn opleidingen samen met mijn persoonlijke transformatie is in mijn ogen heel verrijkend om mensen te beleiden op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat mijn eigen ontwikkeling zelfs het meest essentiële deel is om daadwerkelijk van betekenis te kunnen zijn in dit proces.

 

Nu is ontwaking door je tweelingziel slechts één van de manieren om je persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en wakker te worden uit de illusie die we de 3d matrix noemen. Voor iedereen die in een persoonlijk transformatieproces terecht komt, is het dezelfde weg; het afleggen van patronen, overtuigingen, denkwijzen die je je in de loop van je leven hebt eigen gemaakt en het helen van pijnstukken die je belemmeren om het leven te leven wat je graag zou willen leven en waarvoor je hier bent. Het resultaat is dat je je beste versie van jezelf wordt, leeft vanuit authenticiteit, niemand en niets meer nodig hebt van buitenaf omdat je vanuit eigenliefde voelt dat je al compleet bent en het geluk in jezelf zit. En dat is ook het moment dat je op je hoogste frequentie de mogelijkheid hebt tot een union met je zelsgeliefde of dat je een andere gelijkwaardige partner aantrekt op basis van onvoorwaardelijke liefde, mocht je dat natuurlijk willen.

 

Warme hartegroet,

Esther

 

Gevolgde en afgeronde opleidingen:

 

 

UVA Organisatie & Beleid

Hbo P & O

NLP Practioner ( Andromeda instituut)

Hypnotherapie (Atma instituut)

Reconnective healing (Eric Pearl)

Innerlijk kind therapie (Civas)

Reiki master

 

 

In onderstaande video vertel ik in vogelvlucht over mijn tweelingzielproces

https://www.youtube.com/watch?v=ArSlkAPZ0l4&t=12s

 

Esther Denkers

Rhenen

 

 

Heb je vragen over mijn website, mijn blog of wil je weten wat ik voor je kan betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen: